Contactgegevens

IL & ELLE BEENMODE en Stomerij Roelofs

Kloostertuin 19 Boxmeer

Telefoon: (0485) 573 340

KvK nummer: 585 314 59

BTW nummer: 16.50.73.743.B.01Onze openingstijden zijn:

Maandag

13.00 – 17.30 uur

Dinsdag t/m donderdag

09.30 – 17.30 uur

Vrijdag

09.30 – 18.00 uur

Zaterdag

09.00 – 17.00 uur

 

Nieuws

HEROPENING  il & elle beenmode 29.08.2015

 over-ons-foto.jpg

Na een mega metamorfose van STOMERIJ ROELOFS en IL  & ELLE BEENMODE,  heeft op 29 augustus de spetterende heropening plaatsgevonden. Hun kinderen Cas en Evi mochten het lint doorknippen. Dit gebeurde nadat er super stoere kinderen een mini modeshow liepen in de ondermode van het nieuw verkrijgbare merk TEN CATE!

 

Het was een mooi feestje zegt eigenaresse Sandra Roelofs. Ik ben mega trots op de kinderen die toch maar mooi in het ondergoed op de rode loper liepen. Nu is het natuurlijk ook mega mooi ondergoed dus niemand hoeft zich ergens voor te schamen maar toch!

 

De compleet vernieuwde zaak heeft een chique, nog meer open en overzichtelijke maar bovenal een gezellige uitstraling. Met een gezellige tafel in het midden waar men even kan zitten en wat kan lezen als men moet wachten. Maar er is zoveel nieuws te zien dat de klanten liever een rondje lopen om al het moois in hun op te nemen. We krijgen ontzettend veel positieve reacties van onze klanten en collega ondernemers, zegt eigenaresse Sandra Roelofs. Ben mega trots op mijn eigen man die alles zelf gemaakt heeft, uiteraard met hulp van goede vrienden.

 

Buiten de bekende merken zoals FALKE, KUNERT en OROBLU, hebben we nu ook een zeer uitgebreide collectie van TEN CATE: ondermode voor de heren, ondermode voor de kinderen shapewear voor dames en ook een nieuwe sportwear lijn voor dames. Vanaf oktober krijgen we nog thermokleding voor klein en groot.

 

Dan hebben we nog de leuke cadeau kast……waar een serie van Savon de Marseille in staat: deze vloeibare handzeep, handcreme en douchecel en nog andere leuke cadeau verpakkingen zijn op traditionele en ambachtelijke manier vervaardigd, 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar.

 

Verder hebben we nog leuke kinder (steeds wisselende) cadeautjes voor leuke prijzen, voor een verjaardag, sint en kerst of gewoon zomaar!

 

Eigenlijk te veel om op te noemen! Loop dus gerust eens binnen bij IL & ELLE BEENMODE en Stomerij Roelofs, Kloostertuin 19, Boxmeer.

 OPENING il & elle beenmode 31.08.2013

opening 31-08-2013

We misten dit zelf in Boxmeer en omgeving en uit onderzoek bleek dat veel inwoners uit de gemeente Boxmeer en omstreken dit ook miste.

 

Naar een super snelle verbouwing hebben we meer ruimte in de stomerij gemaakt om er een extra winkel bij te openen.

 

De nieuwe zaak heeft een chique, open maar bovenal een gezellige uitstraling en heeft een grote aantrekkingskracht op het winkelend publiek in de Kloostertuin. Dat merken we vooral aan de zeer positieve reacties van onze klanten en collega ondernemers, zegt eigenaresse Sandra Roelofs.

 

Mijn man Olaf - de 2e generatie van het familie bedrijf, van de inmiddels 40 jarig bestaande stomerij – heeft al ruim 20 jaar een stomerij die kwaliteit levert en dat is wat ik ook wil in mijn beenmode speciaalzaak. Vandaar dat we ook alleen beenmode van de topmerken zoals Falke, Burlington, Oroblu, Kunert, Hudson verkopen.

 

Zo hebben we van Falke de collectie herensokken maar ook voor de dames de panty’s. De al over bekende wandel- en run sokken van Falke voor hem en voor haar. Verder de “noppensokken” voor klein en groot.

 

Maar ook van Kunert en Oroblu hebben de we dames panty's, sokken en panty kousjes en natuurlijk niet te vergeten de maillots voor de winter. Ook de bodywear van Oroblu is geweldig.

 

Wij hebben al weer een super leuke collectie voor het voorjaar ingekocht, zegt de enthousiaste Sandra maar eerst op naar de wintercollectie. Wij hebben er helemaal zin in, aan ons enthousiasme zal het niet liggen!